nieuws

Aanleg fietspad Gennep wacht vertragingen

bouwbreed

De aanleg van een fietspad langs de Kleefseweg (N291) tussen het Noord-Limburgse Gennep en de Duitse grens dreigt een zware bevalling te worden. De provincie Limburg houdt rekening met allerlei vertragingen. Op zijn vroegst zal het nieuwe fietspad zijn aangelegd in juni 2008. In de planning is ook een tijdpad opgenomen voor het maken van een keuze tussen een enkelvoudig of dubbel fietspad.

De aanleg van een fietspad langs de Kleefseweg (N291) tussen het Noord-Limburgse Gennep en de Duitse grens dreigt een zware bevalling te worden. De provincie Limburg houdt rekening met allerlei vertragingen. Op zijn vroegst zal het nieuwe fietspad zijn aangelegd in juni 2008. In de planning is ook een tijdpad opgenomen voor het maken van een keuze tussen een enkelvoudig of dubbel fietspad.
Maar er moeten nog gronden worden onteigend en mogelijk komen er bezwaren en beroepsprocedures. Het stuk van enkele kilometers is de laatste ontbrekende schakel in de fietsverbinding tussen Gennep en Duitsland.

Reageer op dit artikel