nieuws

Woningbeheer Assen bouwt 1500 woningen

bouwbreed Premium

De Stichting Woningbeheer Assen (SWA) bouwt de komende vijf jaar 1500 woningen op verscheidene locaties in Assen. Dat blijkt uit het bedrijfsplan 2006 tot en met 2010. Nieuwbouw, energiezuinig wonen gecombineerd met zorg vormen de speerpunten van de stichting. De nieuwe huizen zijn vooral bedoeld voor huurders met een krap budget. Ook wordt gebouwd voor bijzondere groepen. Van de nieuwbouw bestaat 10 procent uit koopwoningen. SWA verhuurt in Assen 7500 woningen en hoopt met de nieuwbouw een deel van het probleem van de lange wachtlijst op te lossen.

De Stichting Woningbeheer Assen (SWA) bouwt de komende vijf jaar 1500 woningen op verscheidene locaties in Assen. Dat blijkt uit het bedrijfsplan 2006 tot en met 2010. Nieuwbouw, energiezuinig wonen gecombineerd met zorg vormen de speerpunten van de stichting. De nieuwe huizen zijn vooral bedoeld voor huurders met een krap budget. Ook wordt gebouwd voor bijzondere groepen. Van de nieuwbouw bestaat 10 procent uit koopwoningen. SWA verhuurt in Assen 7500 woningen en hoopt met de nieuwbouw een deel van het probleem van de lange wachtlijst op te lossen.

Reageer op dit artikel