nieuws

Werkgelegenheid bouw groeit sterk

bouwbreed Premium

De werkgelegenheid in de bouw i s flink gestegen. Dat blijkt uit de Monster Employment Index. “Vergeleken met twaalf maanden geleden is de index voor de Bouw gestegen met 108 punten. Een stijging van 65 procent”, aldus een toelichting.

De werkgelegenheid in de bouw i s flink gestegen. Dat blijkt uit de Monster Employment Index. “Vergeleken met twaalf maanden geleden is de index voor de Bouw gestegen met 108 punten. Een stijging van 65 procent”, aldus een toelichting.
De Monster Employment Index is een soort barometer voor de arbeidsmarkt in vijf Europese landen.
Het gaat om Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zweden. De graadmeter wordt maandelijks gepubliceerd op initiatief van Monster Worldwide. Niet alleen groeide de vraag naar medewerkers in de bouw.
Uit de index blijkt dat er in het bijzonder ook vraag is naar personeelsfunctionarissen en volgens de samenstellers van het document is dat een symptoom van groeiende werkgelegen heid.

Reageer op dit artikel