nieuws

Vercoma-deurcommunicatie per touchscreen

bouwbreed Premium

Vercoma Communicatie Systemen uit Westknollendam introduceert het V-Touch buitendeurpaneel. Een touch-screenpaneel met een camera- en een spreek/luister-functie. Er is een standaard uitvoering voor inbouw in postkasten en een luxe vrijstaande uitvoering van gepolijst rvs.

Het vandaalbestendige touchscreen is 15 inch groot. De kast meet 600 x 550 x 100 millimeter. De standaard lay-out van het scherm oogt modern; een lay-out op maat kan naar wens worden gemaakt.
Aanbellen vindt plaats door het huisnummer aan te tippen. In een index kan via een toetsenbord worden gezocht, of er kan worden gescrolld. Op het paneel zelf of op afstand zijn mutaties en parameters eenvoudig in te stellen. Het bedieningsmenu kent vijf talen, Nederlands, Duits, Frans, Engels en Spaans. Andere talen zijn optioneel in te voeren. Andere extra’s zijn ook mogelijk per bewoner of aansluiting. Als bijvoorbeeld een bewoner een oproep niet beantwoordt kan een foto van de bezoeker naar de mailbox worden gezonden. Er is een infotoets waarachter de bewoner persoonlijke meldingen kan invoeren. Dit kan bedrijfsinformatie zijn, maar ook gewone huishoudelijke mededelingen. Er is ook een boodschappenservice. Wanneer de bewoner niet thuis is kan de bezoeker een gesproken videoboodschap van een paar seconden achterlaten. Ook deze boodschap is naar de mailbox te sturen.

Reageer op dit artikel