nieuws

Unieke combinatie

bouwbreed Premium

Een unieke combinatie noemt DAF de nieuwe bakwagen van Jan KeesBoer Transport met zijlader kraancombinatie en hydraulische kraan. Het bedrijf uit Nieuw-Lekkerland kreeg van Best Trucks uit Dordrecht een FAX CF85.380 van DAF overhandigd. Hiab uit Meppel leverde de kraanopbouw. J.G.S. Staalbouw uit Streefkerk ontwikkelde de speciale grijpklem voor de kraan. De bakwagen is voorzien van de geautomatiseerde versnellingsbak die DAF onder de naam AS-Tronic op de markt brengt. Van de nieuwe aanwinst kan de achterste zijlader worden verwijderd. Een aangepaste verdeling van de assen zorgt voor een betere benutting van de vooras. Jan Kees Boer vervoert Europawijd onder meer buisleidingen voor baggerwerk en compleet gemonteerde wissels voor de spoorwegen, evenals bouwmaterialen en plaatstaal.

Een unieke combinatie noemt DAF de nieuwe bakwagen van Jan KeesBoer Transport met zijlader kraancombinatie en hydraulische kraan. Het bedrijf uit Nieuw-Lekkerland kreeg van Best Trucks uit Dordrecht een FAX CF85.380 van DAF overhandigd. Hiab uit Meppel leverde de kraanopbouw. J.G.S. Staalbouw uit Streefkerk ontwikkelde de speciale grijpklem voor de kraan. De bakwagen is voorzien van de geautomatiseerde versnellingsbak die DAF onder de naam AS-Tronic op de markt brengt. Van de nieuwe aanwinst kan de achterste zijlader worden verwijderd. Een aangepaste verdeling van de assen zorgt voor een betere benutting van de vooras. Jan Kees Boer vervoert Europawijd onder meer buisleidingen voor baggerwerk en compleet gemonteerde wissels voor de spoorwegen, evenals bouwmaterialen en plaatstaal.

Reageer op dit artikel