nieuws

Snelle oplossing voor herstel betonschade

bouwbreed Premium

Om snel en eenvoudig scheuren en gaten te repareren brengt 3M een betonreparatiesysteem op de markt. Het systeem DP600 SL is een tweecomponentenlijm die met een kitspuit snel en makkelijk is aan te brengen.

Om snel en eenvoudig scheuren en gaten te repareren brengt 3M een betonreparatiesysteem op de markt. Het systeem DP600 SL is een tweecomponentenlijm die met een kitspuit snel en makkelijk is aan te brengen.
Het nieuwe betonreparatiesysteem dat zowel binnen als buiten toepasbaar is, leent zich voor betonreparaties aan vloeren of andere horizontale oppervlakken. De waterpas uitvloeiende polyurethaan wordt met een statische mengneus in de scheuren en gaten aangebracht, droogt zonder barsten of scheuren en is na vijf minuten hard. Een heftruck kan er na een kwartier zelfs al overheen rijden. Na een kwartier is de reparatie te schuren en een uur na aanbrengen overschilderbaar. Daarnaast leent het zich ook voor licht constructieve toepassingen, zoals het aanbrengen van ankers. Het vloeibare product is leverbaar in kokers van 250 millimeter.

Reageer op dit artikel