nieuws

Siemens controleert toegang mkb-bedrijven

bouwbreed Premium

Met Sipass Entro levert Siemens toegangscontrole voor maximaal 512 deuren en 40.000 passen/personen. De fabrikant adviseert deze pc-gebaseerde toegangscontrole voor het kleine en middelgrote bedrijf. De programmatuur op basis van Windows beheert tot 480 toegangsprofielen.

Met Sipass Entro levert Siemens toegangscontrole voor maximaal 512 deuren en 40.000 passen/personen. De fabrikant adviseert deze pc-gebaseerde toegangscontrole voor het kleine en middelgrote bedrijf. De programmatuur op basis van Windows beheert tot 480 toegangsprofielen.
Het systeem herkent nummerplaten en bestuurt liften. Het stelt ook aanwezigheid vast en beperkt toegang met een dubbel gebruikte pas. Via TCP/IP reageert het ook op systemen van derden.

Reageer op dit artikel