nieuws

Rotterdam CS winnaar Bouwputtenfestival van het Jaar

bouwbreed Premium

Het Centraal Station is dit weekeinde bij het Rotterdamse Bouwputtenfestival uitgeroepen tot Bouwput van het Jaar 2006. Het enorme bouwproject, dat vorig jaar nog tweede werd, kreeg 37 procent van de stemmen.

Het Centraal Station is dit weekeinde bij het Rotterdamse Bouwputtenfestival uitgeroepen tot Bouwput van het Jaar 2006. Het enorme bouwproject, dat vorig jaar nog tweede werd, kreeg 37 procent van de stemmen.
De bouwput op het Stationsplein scoorde niet alleen hoog door zijn uitzonderlijke grootte, maar ook door zijn complexiteit: alle reizigers- en vervoersstromen moeten in goede banen worden geleid terwijl de bouwers hun werk doen.
Bezoekers van het jaarlijkse festival hadden ook veel waardering voor appartementencomplex Hofdame en woontoren Red Apple (29, respectievelijk 8 procent van de stemmen). Het Projectbureau Centraal Station ontving een oorkonde en een beker.

Reageer op dit artikel