nieuws

Rabobank Enschede breidt kantoor fors uit

bouwbreed Premium

De Rabobank Enschede gaat fors uitbreiden. Hiermee is een investering gemoeid van ruim 10 miljoen euro. IAA Architecten uit Enschede heeft een schetsplan gemaakt, dat uitgaat van drie bouwlagen met een bruto oppervlakte van 1800 vierkante meter. De uitbreiding heeft plaats op het voormalige terrein van zuivelfabriek Coberco.

De Rabobank Enschede gaat fors uitbreiden. Hiermee is een investering gemoeid van ruim 10 miljoen euro. IAA Architecten uit Enschede heeft een schetsplan gemaakt, dat uitgaat van drie bouwlagen met een bruto oppervlakte van 1800 vierkante meter. De uitbreiding heeft plaats op het voormalige terrein van zuivelfabriek Coberco.
De aanbouw krijgt dezelfde uitstraling als het bestaande pand. Op de onderste twee verdiepingen komen klantenfuncties, op de derde etage een bedrijfskantine en ontvangstruimte.
Het bestemmingsplan moet nog worden gewijzigd. Een woordvoerder van de bank verwacht dat in de tweede helft van 2007 met de aanbouw kan worden begonnen.

Reageer op dit artikel