nieuws

Pon levert eerste ‘Moerdijkse’ wiellader

bouwbreed Premium

M.N.O. Vervat schafte een CAT 938G II aan bij Pon Equipment. Deze wiellader is de eerste machine die Pon Equipment heeft verkocht en afgeleverd vanuit de net geopende vestiging in Moerdijk. Verachtert Nederland leverde de snelwisselaar, de puinriek en het vorkenbord. De wiellader heeft een vermogen van 134 kilowatt, een bedrijfsgewicht van 14000 kilo en een opbreekkracht van 126 kilonewton. De inhoud van de bak is 2,3 tot 3,0 kubieke meter.

M.N.O. Vervat schafte een CAT 938G II aan bij Pon Equipment. Deze wiellader is de eerste machine die Pon Equipment heeft verkocht en afgeleverd vanuit de net geopende vestiging in Moerdijk. Verachtert Nederland leverde de snelwisselaar, de puinriek en het vorkenbord. De wiellader heeft een vermogen van 134 kilowatt, een bedrijfsgewicht van 14000 kilo en een opbreekkracht van 126 kilonewton. De inhoud van de bak is 2,3 tot 3,0 kubieke meter.

Reageer op dit artikel