nieuws

Outletcentrum

bouwbreed Premium

Medewerkers van De Kok Staalbouw uit Heerle zijn bezig met de toegangsbrug voor het bijna voltooide Rosada Outletcentrum in Roosendaal. Deze 12,5 meter brede brug is bestemd voor voetgangers en verbindt het parkeerterrein met het winkelgebied. De eerste zaken gaan in november open. De gebouwen hebben een stalen skelet. De klassiek ogende daken en gevels die de constructie aan het zicht onttrekken, moeten zorgen voor de juiste sfeer. Foto: Erald van der Aa

Medewerkers van De Kok Staalbouw uit Heerle zijn bezig met de toegangsbrug voor het bijna voltooide Rosada Outletcentrum in Roosendaal. Deze 12,5 meter brede brug is bestemd voor voetgangers en verbindt het parkeerterrein met het winkelgebied. De eerste zaken gaan in november open. De gebouwen hebben een stalen skelet. De klassiek ogende daken en gevels die de constructie aan het zicht onttrekken, moeten zorgen voor de juiste sfeer. Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel