nieuws

Oud Akzo-topman Kees van Lede machtigste

bouwbreed Premium

Oud-Akzo topman en Dura Vermeer-commissaris Kees van Lede is de machtigste man van Nederland. Dit blijkt uit de top honderd die FEM Business heeft opgesteld. Gekeken is naar bestuurlijke functies, commissariaten en de prestaties van bedrijven waarin iemand actief is. Met stip gestegen is oud-Fugro topman Gert-Jan Kramer die van 60 naar 5 gaat. Dit heeft hij onder meer te danken aan BAM waar hij president-commissaris is.

Oud-Akzo topman en Dura Vermeer-commissaris Kees van Lede is de machtigste man van Nederland. Dit blijkt uit de top honderd die FEM Business heeft opgesteld. Gekeken is naar bestuurlijke functies, commissariaten en de prestaties van bedrijven waarin iemand actief is. Met stip gestegen is oud-Fugro topman Gert-Jan Kramer die van 60 naar 5 gaat. Dit heeft hij onder meer te danken aan BAM waar hij president-commissaris is.

Reageer op dit artikel