nieuws

Op de vierkante meter

bouwbreed Premium

In opdracht van stadsdeel Amsterdam-Zuid wordt de Schinkelkade in Amsterdam over een lengte van 140 meter vervangen. Het is werken op de vierkante meter voor hoofdaannemer Verhoeven en heibedrijf Gebr. van ’t Hek. Het voetgangersverkeer moet kunnen doorgaan en nu de damwandkuip is geslagen, bestaat het risico dat de 98 betonnen palen met een lengte van 17 meter scheef de grond in gaan.

In opdracht van stadsdeel Amsterdam-Zuid wordt de Schinkelkade in Amsterdam over een lengte van 140 meter vervangen. Het is werken op de vierkante meter voor hoofdaannemer Verhoeven en heibedrijf Gebr. van ’t Hek. Het voetgangersverkeer moet kunnen doorgaan en nu de damwandkuip is geslagen, bestaat het risico dat de 98 betonnen palen met een lengte van 17 meter scheef de grond in gaan.
Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel