nieuws

Nieuwe entree voor ziekenhuis

bouwbreed

Bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda wordt gewerkt aan de opvallende entreehal De Lampion. Deze vleugel waarin ondermeer de Spoedeisende Hulp en de Huisartsenpost komen, is onderdeel van een grootschalig, door EMG Achitecten uit Rotterdam ontworpen nieuwbouwplan. Aan de achterzijde van het ziekenhuis bouwt J. P. van Eesteren een nieuw polikliniekgebouw. De nieuwbouw en renovatie moeten in 2010 voltooid zijn.

Bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda wordt gewerkt aan de opvallende entreehal De Lampion. Deze vleugel waarin ondermeer de Spoedeisende Hulp en de Huisartsenpost komen, is onderdeel van een grootschalig, door EMG Achitecten uit Rotterdam ontworpen nieuwbouwplan. Aan de achterzijde van het ziekenhuis bouwt J. P. van Eesteren een nieuw polikliniekgebouw. De nieuwbouw en renovatie moeten in 2010 voltooid zijn.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel