nieuws

Miljoenenproject Citadel Assen in 2008

bouwbreed Premium

Een deel van het centrum van Assen krijgt in 2008 een grote facelift, in 2010 verrijst er het complex De Citadel. Assen investeert ruim 29 miljoen euro in het project. Het complex omvat de bouw van 220 woningen, waarvan 150 appartementen en zeventig huizen met tuin. Verder komt er 12.000 vierkante meter commerciële ruimte. Ook de Mediamarkt gaat zich in de Citadel vestigen. Tevens staat een ondergrondse garage gepland met 750 parkeerplaatsen.

Een deel van het centrum van Assen krijgt in 2008 een grote facelift, in 2010 verrijst er het complex De Citadel. Assen investeert ruim 29 miljoen euro in het project. Het complex omvat de bouw van 220 woningen, waarvan 150 appartementen en zeventig huizen met tuin. Verder komt er 12.000 vierkante meter commerciële ruimte. Ook de Mediamarkt gaat zich in de Citadel vestigen. Tevens staat een ondergrondse garage gepland met 750 parkeerplaatsen.
De gemeente heeft in 2004 een intentieverklaring getekend met Bemog Project Ontwikkeling om van de Rolderstraat een belangrijke toegangsweg naar het centrum te maken. Om dit doel te bereiken moeten enkele winkels verdwijnen en nog diverse panden worden aangekocht.

Reageer op dit artikel