nieuws

Hemmink Zwolle levert nieuwe coaxkabel

bouwbreed Premium

Digitale televisie, internet en telefonie stellen forsere eisen aan de coaxkabel die traditioneel alleen radio en tv aanboden. Hemmink uit Zwolle biedt een alternatief met de universele installatie coaxkabel HD 9+ van Bedea. De HD 9+ volgt de traditionele coax 12 op. Hemmink blijft de oude kabel gewoon leveren; wel biedt de Zwolse leverancier de HD 9+ standaard aan bij kabeltelevisieprojecten. De nieuwe coaxkabel voldoet aan EN 50117-2-4; de Europese norm voor coaxkabels voor binnen in het frequentiebereik 5000 tot 3000 megahertz. Vanuit die norm voldoet de HD 9+ aan klasse A. De kabel biedt maximale bescherming tegen elektromagnetische invloeden van buitenaf in kabeltelevisie- of satellietontvangstsystemen bij digitale televisie en radio via de ether en HDTV. Demping is verbeterd door het toepassen van een hard schuim diëlectricum en een dikkere koperen kern. Door de betere demping zijn langere kabellengtes mogelijk. De HD 9+ coaxkabel is te combineren met de nieuwe IEC-connectoren van Cabelcon. Hemmink levert de nieuwe coaxkabel in dozen van 100 en op haspel van 500 meter.

Digitale televisie, internet en telefonie stellen forsere eisen aan de coaxkabel die traditioneel alleen radio en tv aanboden. Hemmink uit Zwolle biedt een alternatief met de universele installatie coaxkabel HD 9+ van Bedea. De HD 9+ volgt de traditionele coax 12 op. Hemmink blijft de oude kabel gewoon leveren; wel biedt de Zwolse leverancier de HD 9+ standaard aan bij kabeltelevisieprojecten. De nieuwe coaxkabel voldoet aan EN 50117-2-4; de Europese norm voor coaxkabels voor binnen in het frequentiebereik 5000 tot 3000 megahertz. Vanuit die norm voldoet de HD 9+ aan klasse A. De kabel biedt maximale bescherming tegen elektromagnetische invloeden van buitenaf in kabeltelevisie- of satellietontvangstsystemen bij digitale televisie en radio via de ether en HDTV. Demping is verbeterd door het toepassen van een hard schuim diëlectricum en een dikkere koperen kern. Door de betere demping zijn langere kabellengtes mogelijk. De HD 9+ coaxkabel is te combineren met de nieuwe IEC-connectoren van Cabelcon. Hemmink levert de nieuwe coaxkabel in dozen van 100 en op haspel van 500 meter.

Reageer op dit artikel