nieuws

Gereedschapsvest met beter opbergsysteem

bouwbreed Premium

De Zweedse fabrikant Snickers Workwear brengt een nieuwe versie van het Flexi Toolvest. Het gereedschapsvest heeft een verbeterd opbergsysteem en extra ruimte voor meer gereedschap, meldt de Nederlandse vestiging in Apeldoorn. De holsters hangen aan een ergonomisch verantwoorde riem die ervoor zorgt dat het gewicht deels op de heupen steunt en de rug minder belast raakt.

De Zweedse fabrikant Snickers Workwear brengt een nieuwe versie van het Flexi Toolvest. Het gereedschapsvest heeft een verbeterd opbergsysteem en extra ruimte voor meer gereedschap, meldt de Nederlandse vestiging in Apeldoorn. De holsters hangen aan een ergonomisch verantwoorde riem die ervoor zorgt dat het gewicht deels op de heupen steunt en de rug minder belast raakt.
Het vest is gemaakt van met polyester versterkt katoen. De achterkant heeft een speciale ventilerende laag. Het ritsgedeelte kan worden verbeed, waardoor het vest een maat groter wordt. Zo kan het ook over een winterjas heen worden gedragen. Er zijn vijf kleuren.

Reageer op dit artikel