nieuws

Boskalis scoort order van 75 miljoen

bouwbreed Premium

Boskalis heeft in Brazilië een grote baggeropdracht verworven. Samen met het Belgische Dredging International gaat de Nederlandse baggeraar een exporthaven voor een nieuwe staalfabriek in de haven Sepetiba baggeren. De order heeft voor Boskalis een waarde van 75 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn staalproducent ThyssenKrupp en mijnbedrijf CVRD. Behalve het baggeren van de haven omvat het project het opspuiten van het terrein waarop de fabriek wordt gebouwd.

Boskalis heeft in Brazilië een grote baggeropdracht verworven. Samen met het Belgische Dredging International gaat de Nederlandse baggeraar een exporthaven voor een nieuwe staalfabriek in de haven Sepetiba baggeren. De order heeft voor Boskalis een waarde van 75 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn staalproducent ThyssenKrupp en mijnbedrijf CVRD. Behalve het baggeren van de haven omvat het project het opspuiten van het terrein waarop de fabriek wordt gebouwd.
In totaal zal ongeveer 10 miljoen kubieke meter grond worden verwerkt. Daarvoor zetten de baggeraars een grote cutterzuiger, boosters en een milieucutter in.

Reageer op dit artikel