nieuws

Bataviahaven

bouwbreed Premium

In Lelystad controleert een medewerker van aannemingsbedrijf Van de Biggelaar nauwgezet of tijdens het slaan van een damwand bij de Bataviahaven de planken recht de grond in gaan. Het werk in opdracht van de gemeente is onderdeel van het ambitieuze nieuwbouwproject Bataviahaven waarbij de gemeente de kale haven gaat verfraaien met 500 woningen en appartementen, een nieuwe binnenhaven die aansluit op de passantenhaven en een wandelpromenade met zicht op het water. Met de nieuwe haven zou de gemeente in 2008 graag de Hiswa willen binnenhalen.

In Lelystad controleert een medewerker van aannemingsbedrijf Van de Biggelaar nauwgezet of tijdens het slaan van een damwand bij de Bataviahaven de planken recht de grond in gaan. Het werk in opdracht van de gemeente is onderdeel van het ambitieuze nieuwbouwproject Bataviahaven waarbij de gemeente de kale haven gaat verfraaien met 500 woningen en appartementen, een nieuwe binnenhaven die aansluit op de passantenhaven en een wandelpromenade met zicht op het water. Met de nieuwe haven zou de gemeente in 2008 graag de Hiswa willen binnenhalen.

Reageer op dit artikel