nieuws

Arcadis: Wereldwijdeprojectconsulting

bouwbreed Premium

Arcadis gaat wereldwijd project-, kosten- en programmamanagement bieden voor projecten in de bouw en het onroerend goed. Dat heeft het ingenieurs- en adviesbureau uit Arnhem bekendgemaakt. Het concern lanceerde gisteren daartoe Arcadis Worldwide Project Consulting. Via strategische allianties en het eigen netwerk van Arcadis zal de nieuwe dienst in meer dan zestig landen, verspreid over zes continenten actief zijn. Volgens Arcadis is het initiatief een antwoord op de groeiende vraag van opdrachtgevers naar kostenefficiënte expertise op het gebied van internationaal projectmanagement.

Arcadis gaat wereldwijd project-, kosten- en programmamanagement bieden voor projecten in de bouw en het onroerend goed. Dat heeft het ingenieurs- en adviesbureau uit Arnhem bekendgemaakt. Het concern lanceerde gisteren daartoe Arcadis Worldwide Project Consulting. Via strategische allianties en het eigen netwerk van Arcadis zal de nieuwe dienst in meer dan zestig landen, verspreid over zes continenten actief zijn. Volgens Arcadis is het initiatief een antwoord op de groeiende vraag van opdrachtgevers naar kostenefficiënte expertise op het gebied van internationaal projectmanagement.

Reageer op dit artikel