nieuws

Antenne

bouwbreed Premium

Antenne

Medewerkers van VolkerWessels Telecom Mobiel zijn op grote hoogte bezig met het terugplaatsen van antennes op de KPN telecomtoren aan de Amsterdamse Zuidas. Omdat rond de toren steeds meer hoogbouw wordt komt, moest de toren worden verhoogd. Naast de toren is een 150 meter hoge mast gezet waarop tijdelijk de antennesystemen zijn geplaatst terwijl de oorspronkelijke telecomtoren werd verhoogd. Daarna worden alle antennes weer teruggeplaatst. De werkzaamheden duren nog tot medio 2007..

Medewerkers van VolkerWessels Telecom Mobiel zijn op grote hoogte bezig met het terugplaatsen van antennes op de KPN telecomtoren aan de Amsterdamse Zuidas. Omdat rond de toren steeds meer hoogbouw wordt komt, moest de toren worden verhoogd. Naast de toren is een 150 meter hoge mast gezet waarop tijdelijk de antennesystemen zijn geplaatst terwijl de oorspronkelijke telecomtoren werd verhoogd. Daarna worden alle antennes weer teruggeplaatst. De werkzaamheden duren nog tot medio 2007..

Reageer op dit artikel