nieuws

Aardlagen

bouwbreed Premium

Koninklijke Aannemingmaatschappij Van Waning BV uit Capelle aan de IJssel legt de laatste hand aan de verbouw van de westvleugel van het gebouw van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen van de TU Delft. Volgende maand zal de bachelor-opleiding Technische Aardwetenschappen zijn intrek nemen in het gebouw. De ramen van het gebouw krijgen een tekening met aardlagen naar een ontwerp van Janne Dekkers Architectuur.

Koninklijke Aannemingmaatschappij Van Waning BV uit Capelle aan de IJssel legt de laatste hand aan de verbouw van de westvleugel van het gebouw van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen van de TU Delft. Volgende maand zal de bachelor-opleiding Technische Aardwetenschappen zijn intrek nemen in het gebouw. De ramen van het gebouw krijgen een tekening met aardlagen naar een ontwerp van Janne Dekkers Architectuur.
Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel