nieuws

Provincie snijdt in bouw wijk Zuidhorn

bouwbreed

zuidhorn – Van het provinciaal bestuur mag worden begonnen met de bouw van de wijk Oostergast in het Groningse Zuidhorn. In een brief van GS aan de gemeente Zuidhorn wordt echter duidelijk dat er in de tweede fase van het bouwproject flink wordt gesneden. Bij het woonzorgcentrum heeft Zuidhorn de komende drie jaar 265 woningen […]

zuidhorn – Van het provinciaal bestuur mag worden begonnen met de bouw van de wijk Oostergast in het Groningse Zuidhorn. In een brief van GS aan de gemeente Zuidhorn wordt echter duidelijk dat er in de tweede fase van het bouwproject flink wordt gesneden. Bij het woonzorgcentrum heeft Zuidhorn de komende drie jaar 265 woningen en 120 aanleunwoningen gepland. De provincie wil niet verder gaan dan maximaal 103 woningen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels