nieuws

Website Cobouw blijkt zeer toegankelijk

bouwbreed Premium

Sinds de introductie van de geheel aangepaste site van Cobouw blijkt, gezien het hoge aantal reacties, de drempel om te reageren op artikelen lager te liggen dan voorheen . De site is beschikbaar voor alle lezers. Onder ‘Geef uw mening’ op de openingspagina kunt u reageren op artikelen, columns, opiniestukken en cartoons. Daarbij is het mogelijk een reactie te plaatsen op de wekelijkse stelling. Op de Cobouw-site treft u bovendien de rubrieken nieuws, aanbestedingen, bouwberichten, banen, service. links en producten aan. Daarbij is de meeste relevante informatie opgenomen uit de laatste uitgaven van CobouwTotaal en de Materieelkrant .

Sinds de introductie van de geheel aangepaste site van Cobouw blijkt, gezien het hoge aantal reacties, de drempel om te reageren op artikelen lager te liggen dan voorheen . De site is beschikbaar voor alle lezers. Onder ‘Geef uw mening’ op de openingspagina kunt u reageren op artikelen, columns, opiniestukken en cartoons. Daarbij is het mogelijk een reactie te plaatsen op de wekelijkse stelling. Op de Cobouw-site treft u bovendien de rubrieken nieuws, aanbestedingen, bouwberichten, banen, service. links en producten aan. Daarbij is de meeste relevante informatie opgenomen uit de laatste uitgaven van CobouwTotaal en de Materieelkrant .
Op pagina 5 een greep uit de reacties op de site.

Reageer op dit artikel