nieuws

Vier mixerchassisvan MAN voor GBC

bouwbreed Premium

De Goudse Betonmortel Centrale (GBC) heeft vier vijfassige MAN mixerchassis gekocht. De mixerchassis zijn van het type TGA 47.390 10×4 BB. Ze zijn voorzien van twee 9-tons voorassen en een widespread tandemstel met gestuurde naloopas. Het grootste voordelen van deze configuratie zijn het lage zwaartepunt en de wendbaarheid. Het lage zwaartepunt is van belang bij het gebruik van betonmixers met een inhoud van 15 kubieke meter, zoals in deze uitvoering het geval is. De mogelijkheid om de aslasten volledig te benutten bevordert de wendbaarheid van het voertuig, meldt de fabrikant. De vier voertuigen zijn voorzien van ipMatic-versnellingsbakken. De geautomatiseerde versnellingsbakken schakelen altijd op het juiste moment.

De Goudse Betonmortel Centrale (GBC) heeft vier vijfassige MAN mixerchassis gekocht. De mixerchassis zijn van het type TGA 47.390 10×4 BB. Ze zijn voorzien van twee 9-tons voorassen en een widespread tandemstel met gestuurde naloopas. Het grootste voordelen van deze configuratie zijn het lage zwaartepunt en de wendbaarheid. Het lage zwaartepunt is van belang bij het gebruik van betonmixers met een inhoud van 15 kubieke meter, zoals in deze uitvoering het geval is. De mogelijkheid om de aslasten volledig te benutten bevordert de wendbaarheid van het voertuig, meldt de fabrikant. De vier voertuigen zijn voorzien van ipMatic-versnellingsbakken. De geautomatiseerde versnellingsbakken schakelen altijd op het juiste moment.

Reageer op dit artikel