nieuws

Sluisdeuren

bouwbreed Premium

Sluisdeuren

Twee sluisdeuren van elk 8 bij 10 meter met een gewicht van 25 ton, zijn gisteren ingehangen in de schutsluis van het Kanaal door Voorne in Hellevoetsluis. Zij vervangen de oorspronkelijke deuren uit 1912. De nieuwe deuren zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd azobe (tropisch hardhout). De gemeente stelde gebruik van dit hout verplicht aan aannemer Ooms Construction in Middelharnis. Vanwege de grootte van de deuren zijn ze gemaakt met een dubbele schoor. Naast de geplaatste vloeddeuren worden eind november twee ebdeuren ingehangen, die minder hoog zijn. De totale aanneemsom bedraagt 293.000 euro..

Twee sluisdeuren van elk 8 bij 10 meter met een gewicht van 25 ton, zijn gisteren ingehangen in de schutsluis van het Kanaal door Voorne in Hellevoetsluis. Zij vervangen de oorspronkelijke deuren uit 1912. De nieuwe deuren zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd azobe (tropisch hardhout). De gemeente stelde gebruik van dit hout verplicht aan aannemer Ooms Construction in Middelharnis. Vanwege de grootte van de deuren zijn ze gemaakt met een dubbele schoor. Naast de geplaatste vloeddeuren worden eind november twee ebdeuren ingehangen, die minder hoog zijn. De totale aanneemsom bedraagt 293.000 euro..

Reageer op dit artikel