nieuws

Sloterdijkbrug

bouwbreed

Sloterdijkbrug

Om Prinseneiland bereikbaar te maken voor ambulances en brandweer wordt de Sloterdijkbrug in Amsterdam voorzien van hoogwaardig staal. De aanpak is nodig omdat de technische staat van de Sloterdijkbrug door zwaar bouwverkeer en uitstel van herstelwerkzaamheden is verslechterd. Aan het uiterlijk van de brug verandert niets. Hoofdaannemer is aannemingsbedrijf Dekker uit Krabbendam. Eind november wordt de gerenoveerde brug opgeleverd..

Om Prinseneiland bereikbaar te maken voor ambulances en brandweer wordt de Sloterdijkbrug in Amsterdam voorzien van hoogwaardig staal. De aanpak is nodig omdat de technische staat van de Sloterdijkbrug door zwaar bouwverkeer en uitstel van herstelwerkzaamheden is verslechterd. Aan het uiterlijk van de brug verandert niets. Hoofdaannemer is aannemingsbedrijf Dekker uit Krabbendam. Eind november wordt de gerenoveerde brug opgeleverd..

Reageer op dit artikel