nieuws

Ruim 17 miljoen euro voor raadhuis Zeist

bouwbreed

Zeist krijgt een nieuw gemeentehuis. De raad heeft ingestemd met een investering van 17,1 miljoen euro. Het nieuwe gebouw met grotendeels glazen gevels, komt naast het huidige, historische gemeentehuis en wordt vijf verdiepingen hoog. Daarmee worden alle gemeentelijke afdelingen en publieke functies, die nu nog versnipperd over de plaats liggen, bij elkaar gebracht.

Zeist krijgt een nieuw gemeentehuis. De raad heeft ingestemd met een investering van 17,1 miljoen euro. Het nieuwe gebouw met grotendeels glazen gevels, komt naast het huidige, historische gemeentehuis en wordt vijf verdiepingen hoog. Daarmee worden alle gemeentelijke afdelingen en publieke functies, die nu nog versnipperd over de plaats liggen, bij elkaar gebracht.

Reageer op dit artikel