nieuws

Restauratie metaal op beurs Denkmal

bouwbreed Premium

– De restauratie van metalen voorwerpen en objecten is één van de vier kernthema’s van de vakbeurs Denkmal, van 25 tot en met 28 oktober 2006 in Leipzig. De drie andere thema’s van deze belangrijkste Europese restauratievakbeurs zijn kleur en ontwerp (onder andere van geveloppervlakken), textiel en informatietechnologie. Het laatste onderwerp wordt voornamelijk ingevuld met visualisatie, 3D-modellen en scans. Binnen het thema kleur en ontwerp komen aan de orde schilderwerk, geveloppervlakken en graffitibestrijding. Op de vakbeurs Denkmal is ook te zien wat Duitse architectuurstudenten hebben bedacht in het kader van de wedstrijd ‘Eigentijdse bestemming voor historische kerken.

– De restauratie van metalen voorwerpen en objecten is één van de vier kernthema’s van de vakbeurs Denkmal, van 25 tot en met 28 oktober 2006 in Leipzig. De drie andere thema’s van deze belangrijkste Europese restauratievakbeurs zijn kleur en ontwerp (onder andere van geveloppervlakken), textiel en informatietechnologie. Het laatste onderwerp wordt voornamelijk ingevuld met visualisatie, 3D-modellen en scans. Binnen het thema kleur en ontwerp komen aan de orde schilderwerk, geveloppervlakken en graffitibestrijding. Op de vakbeurs Denkmal is ook te zien wat Duitse architectuurstudenten hebben bedacht in het kader van de wedstrijd ‘Eigentijdse bestemming voor historische kerken.
Een groot deel van de minimaal vierhonderd exposanten is bouwbedrijf. Zij tonen onder meer al of niet traditionele bouwmaterialen en restauratietechnieken. Dit mede aan de hand van demonstraties en workshops. Op www.denkmal-leipzig.de staan de bijzonderheden. Denkmal Leipzig werkt al enige tijd samen met de Nederlandse Restauratiebeurs (NRB).

Reageer op dit artikel