nieuws

Parkeerdek

bouwbreed Premium

In Vlaardingen werken medewerkers van bouwbedrijf Panagro aan de montage van de stalen balken voor het parkeerdek van woningbouwproject de Waterwegtorens. De drie woontorens variëren in hoogte en aantal appartementen, maar hebben een prachtig uitzicht op de Nieuwe Waterweg en een gezamenlijke parkeergarage met elkaar gemeen. Verwacht wordt dat de eerste bewoners eind dit jaar in de woontoren Willem Barentsz kunnen gaan wonen. De hoogste woontoren, de Abel Tasman met 21 verdiepingen wordt volgend jaar naar verwachting opgeleverd.

In Vlaardingen werken medewerkers van bouwbedrijf Panagro aan de montage van de stalen balken voor het parkeerdek van woningbouwproject de Waterwegtorens. De drie woontorens variëren in hoogte en aantal appartementen, maar hebben een prachtig uitzicht op de Nieuwe Waterweg en een gezamenlijke parkeergarage met elkaar gemeen. Verwacht wordt dat de eerste bewoners eind dit jaar in de woontoren Willem Barentsz kunnen gaan wonen. De hoogste woontoren, de Abel Tasman met 21 verdiepingen wordt volgend jaar naar verwachting opgeleverd.

Reageer op dit artikel