nieuws

Kantoorgebouw

bouwbreed

Langs het Amsterdam-Rijnkanaal begint het nieuwe kantoorcomplex Westraven langzaam vorm te krijgen. Naast het volledige renovatie van de dertig jaar oude betonnen kantoortoren bouwt bouwcombinatie Westraven naar een ontwerp van bureau Cepezed uit Delft, ook lage kantoorvleugels aan de voet van het complex. Dankzij de grote glazen gevels kan men daar tijdens het werk genieten van het uitzicht op het drukke scheepvaartverkeer. De bouwcombinatie bestaat uit BAM Utiliteitsbouw, Ballast Nedam Bouw, Homij Technische Installaties en technisch dienstverlener Imtech.

Langs het Amsterdam-Rijnkanaal begint het nieuwe kantoorcomplex Westraven langzaam vorm te krijgen. Naast het volledige renovatie van de dertig jaar oude betonnen kantoortoren bouwt bouwcombinatie Westraven naar een ontwerp van bureau Cepezed uit Delft, ook lage kantoorvleugels aan de voet van het complex. Dankzij de grote glazen gevels kan men daar tijdens het werk genieten van het uitzicht op het drukke scheepvaartverkeer. De bouwcombinatie bestaat uit BAM Utiliteitsbouw, Ballast Nedam Bouw, Homij Technische Installaties en technisch dienstverlener Imtech.
 

Reageer op dit artikel