nieuws

J.E. StorkAir toont nieuw assortiment

bouwbreed

– Nieuwe dakventilatoren, een verbeterde balansventilatie en een nieuwe wasemkap. J.E. StorkAir uit Zwolle stelt ze van 12 tot en met 14 september voor op de komende Installatie Vakbeurs in Hardenberg. StorkAir brengt vanaf 1 oktober de nieuwe MX dakventilatoren op de markt. Afhankelijk van de uitvoering draaien ze op een netspanning van 230 of 400 volt. Elektronisch geregelde gelijkstroommotoren beperken het energieverbruik en maken de toestellen geschikt voor uiteenlopende omstandigheden.

– Nieuwe dakventilatoren, een verbeterde balansventilatie en een nieuwe wasemkap. J.E. StorkAir uit Zwolle stelt ze van 12 tot en met 14 september voor op de komende Installatie Vakbeurs in Hardenberg. StorkAir brengt vanaf 1 oktober de nieuwe MX dakventilatoren op de markt. Afhankelijk van de uitvoering draaien ze op een netspanning van 230 of 400 volt. Elektronisch geregelde gelijkstroommotoren beperken het energieverbruik en maken de toestellen geschikt voor uiteenlopende omstandigheden.
Elektronisch geregelde gelijkstroommotoren draaien ook in de warmteterugwinnende ventilatoren die de Zwolse leverancier levert als WHR 930. De motoren brengen achterovergebogen schoepen in beweging. De WHR 930 voldoet volgens J.E. StorkAir aan de giw-eisen en verlaagt de epc.

Reageer op dit artikel