nieuws

Hoedemakers (75) klust gratis bij ouderen

bouwbreed

Het Rosmalense bouwbedrijf P. Hoedemakers en Zn. klust vandaag voor niets bij ouderen en gehandicapte mensen. Hoedemakers biedt zijn diensten gratis aan omdat het bedrijf 75 jaar bestaat.

Het Rosmalense bouwbedrijf P. Hoedemakers en Zn. klust vandaag voor niets bij ouderen en gehandicapte mensen. Hoedemakers biedt zijn diensten gratis aan omdat het bedrijf 75 jaar bestaat.
De werknemers van Hoedemakers voeren niet alleen eenvoudige technische klusjes uit, maar brengen bijvoorbeeld ook een hellingbaantje aan voor de rolstoel, hangen schilderijen op of schilderen kozijnen.
In samenwerking met de vrijwillige thuishulporganisatie ‘Mooi zo, Goed zo’ heeft het bouwbedrijf honderd adressen geselecteerd waar de bouwvakkers aan de slag gaan. Het werk is door de directie persoonlijk opgenomen. Alle bouwprojecten die Hoedemakers momenteel onder handen heeft, zijn stilgelegd voor de actie.

Reageer op dit artikel