nieuws

Fundeon stimuleert verdiensten in bouw

bouwbreed

Op de jaarlijkse relatiedag van Fundeon, het kenniscentrum voor de bouw en infra, zijn gisteren diverse organisaties en personen onderscheiden vanwege hun verdiensten in de bouw. De promotieprijs voor leerling-bouwplaatsen ging naar het bestuur van Drenthe. Daar zijn jaarlijks vijftien leerlingbouwplaatsen in uitvoering. Een andere onderscheiding, die voor het beste leerbedrijf in de bouw en infra, ging naar Aannemersbedrijf van de Water uit Nijmegen. De jury prees het bedrijf vanwege haar enorme inzet bij het opleiden van leerlingen. “Alle activiteiten met betrekking tot opleiden dienen als basis om tot een nieuwe manier van werken te komen waarbij een betere kwaliteit, klantgerichtheid, lagere kosten en hogere winstmarges sleutelbegrippen zijn”, aldus een toelichting. Omdat hij een grote bijdrage heeft geleverd aan vernieuwingen binnen het vmbo kreeg Guus Bouwmans uit Benschop de gouden erespeld van Fundeon uitgereikt. Medailles gingen ook naar twee leerlingen. Haceli Dumlu uit Oud-Heusden werd beste leerling bouw omdat hij zich ontwikkelde tot een uitstekende restauratie-metselaar. Beste leerling in de infrasector werd Jos Blikkenhorst uit Schiedam. De jury prees hem vanwege zijn enorme inzet en motivatie.

Op de jaarlijkse relatiedag van Fundeon, het kenniscentrum voor de bouw en infra, zijn gisteren diverse organisaties en personen onderscheiden vanwege hun verdiensten in de bouw. De promotieprijs voor leerling-bouwplaatsen ging naar het bestuur van Drenthe. Daar zijn jaarlijks vijftien leerlingbouwplaatsen in uitvoering. Een andere onderscheiding, die voor het beste leerbedrijf in de bouw en infra, ging naar Aannemersbedrijf van de Water uit Nijmegen. De jury prees het bedrijf vanwege haar enorme inzet bij het opleiden van leerlingen. “Alle activiteiten met betrekking tot opleiden dienen als basis om tot een nieuwe manier van werken te komen waarbij een betere kwaliteit, klantgerichtheid, lagere kosten en hogere winstmarges sleutelbegrippen zijn”, aldus een toelichting. Omdat hij een grote bijdrage heeft geleverd aan vernieuwingen binnen het vmbo kreeg Guus Bouwmans uit Benschop de gouden erespeld van Fundeon uitgereikt. Medailles gingen ook naar twee leerlingen. Haceli Dumlu uit Oud-Heusden werd beste leerling bouw omdat hij zich ontwikkelde tot een uitstekende restauratie-metselaar. Beste leerling in de infrasector werd Jos Blikkenhorst uit Schiedam. De jury prees hem vanwege zijn enorme inzet en motivatie.

Reageer op dit artikel