nieuws

Eenvoudiger regeling Vlaamse vergunningen

bouwbreed

Wie in Vlaanderen een klein zwembad (30 vierkante meter) of jacuzzi in zijn tuin installeert, uitklapbare of uitrolbare zonneschermen aanbrengt, een muur bepleistert met een waterwerende laag of een afsluiting aanbrengt rond zijn tuin, heeft daarvoor binnenkort geen bouwvergunning meer nodig.

Wie in Vlaanderen een klein zwembad (30 vierkante meter) of jacuzzi in zijn tuin installeert, uitklapbare of uitrolbare zonneschermen aanbrengt, een muur bepleistert met een waterwerende laag of een afsluiting aanbrengt rond zijn tuin, heeft daarvoor binnenkort geen bouwvergunning meer nodig.
Ook bedrijven die op een terrein een voorraadsilo bouwen van maximaal 10 meter hoog kunnen dat zonder vergunning.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels