nieuws

Dodelijk ongeval bij sloopwerkzaamheden

bouwbreed

– Een werknemer van een dakdekkersbedrijf is maandagmiddag om het leven gekomen bij sloopwerkzaamheden in Groningen. Het bedrijf was bezig met het slopen van schoorstenen op het drie verdiepingen hoge platte dak. Daarbij werd het puin afgevoerd met een stortkoker naar een container op de grond. Door nog onbekende reden raakte de stortkoker los van de gevel en raakte de man, die op de grond aan het werk was. Hij overleed op weg naar het ziekenhuis.

– Een werknemer van een dakdekkersbedrijf is maandagmiddag om het leven gekomen bij sloopwerkzaamheden in Groningen. Het bedrijf was bezig met het slopen van schoorstenen op het drie verdiepingen hoge platte dak. Daarbij werd het puin afgevoerd met een stortkoker naar een container op de grond. Door nog onbekende reden raakte de stortkoker los van de gevel en raakte de man, die op de grond aan het werk was. Hij overleed op weg naar het ziekenhuis.

Reageer op dit artikel