nieuws

Dekker wil aparte minister woningmarkt

bouwbreed

Minister Dekker van VROM voelt wel iets voor een apart ministerie voor de woningmarkt. “Volkshuisvesting is iets van begin vorige eeuw. Het gaat nu veel meer om het woonbeleid”, aldus de minister afgelopen zondag bij BNR-radio.

Minister Dekker van VROM voelt wel iets voor een apart ministerie voor de woningmarkt. “Volkshuisvesting is iets van begin vorige eeuw. Het gaat nu veel meer om het woonbeleid”, aldus de minister afgelopen zondag bij BNR-radio.
Het idee voor een apart ministerie voor de woningmarkt is afkomstig van de Vereniging Eigen Huis. De vereniging vindt dat minister Dekker eigenlijk een steviger portefeuille moet krijgen met een mandaat van de ministeries van Financiën en Economische Zaken.
Minister Dekker sluit een nieuwe periode als minister niet uit. De VVD-bewindsvrouw heeft zich echter niet kandidaat gesteld voor de Tweede Kamer.

Reageer op dit artikel