nieuws

De Vries Robbé Groep verkoopt Trebax Infra

bouwbreed

De Vries Robbé Groep (DVRG) verkoopt aannemingsbedrijf Trebax Infra aan een niet nader genoemde investeringsmaatschappij.

De Vries Robbé Groep (DVRG) verkoopt aannemingsbedrijf Trebax Infra aan een niet nader genoemde investeringsmaatschappij.
Dat heeft DVRG gisteren bekendgemaakt. De nieuwe aandeelhouder streeft volgens het bedrijf van zakenman George Tóth “naar een verdere groei van de onderneming”. Alle arbeidsplaatsen bij Trebax Infra zullen vooralsnog behouden blijven.
DVRG meldde vorige week al dat zij de verzelfstandiging van haar infra-activiteiten onderzocht. Toen was er nog sprake van dat DVRG-bestuurder Leen van Drongelen middels een management buy-out Trebax Infra voort zou zetten.
Van Drongelen heeft besloten om zijn functie als chief operating officer binnen De Vries Robbé neer te leggen nu met “de verzelfstandiging van de sectie infrastructuur de continuïteit van Trebax Infra is gewaarborgd”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels