nieuws

Bouw ‘stalbungalows’ aan rand Blauwe Stad

bouwbreed

Aan de rand van de Blauwe Stad, het grote bouwproject in Oost-Groningen, wordt een recreatiepark gebouwd met speciale stalbungalows. De bungalows met gekoppelde paardenstallen komen op het terrein van ontwikkelaar en producent Dierkes uit Midwolda.

Aan de rand van de Blauwe Stad, het grote bouwproject in Oost-Groningen, wordt een recreatiepark gebouwd met speciale stalbungalows. De bungalows met gekoppelde paardenstallen komen op het terrein van ontwikkelaar en producent Dierkes uit Midwolda.
In totaal komen er op het nieuwe park 65 recreatiewoningen, waarvan er twintig een paardenstal krijgen. Een deel van de bungalows wordt ingericht als zorgwoning voor gehandicapten. De bouw vergt een investering van 3 miljoen euro. Het initiatief van Wellness Stables wordt gezien als “een welkome aanvulling op de recreatie bij de Blauwe Stad.”. Met de ontwikkeling van de Blauwe Stad werd in 2001 begonnen en het project moet in 2016 klaar zijn.
Er komt een meer van 800 hectare, waaromheen 1480 luxe woningen worden gebouwd. Het geheel wordt begrensd door de plaatsen Midwolda, Oostwold, Beerta, Finsterwolde en Winschoten. Met de bouw is een bedrag gemoeid van 785 miljoen euro.

Reageer op dit artikel