nieuws

Blikvangers in Nijmegen

bouwbreed

Een streepjescode, een homepage of een lijst van een schilderij. De eerste woningen van het project Kunstveld in Nijmegen zijn echte blikvangers. Kunstveld maakt deel uit van Visveld, een buurt van de Vinex-locatie Waalsprong ten noorden van de Waal in Nijmegen. De ontwerpen van Studio Spazio Architecten sieren straks de gevels van in totaal 28 koop- en 46 huurwoningen. De kopers kunnen zelf een ontwerp kiezen. Opdrachtgever is woningcorporatie Portaal.

Een streepjescode, een homepage of een lijst van een schilderij. De eerste woningen van het project Kunstveld in Nijmegen zijn echte blikvangers. Kunstveld maakt deel uit van Visveld, een buurt van de Vinex-locatie Waalsprong ten noorden van de Waal in Nijmegen. De ontwerpen van Studio Spazio Architecten sieren straks de gevels van in totaal 28 koop- en 46 huurwoningen. De kopers kunnen zelf een ontwerp kiezen. Opdrachtgever is woningcorporatie Portaal.

Reageer op dit artikel