nieuws

Amsterdam Bijlmer Arena

bouwbreed Premium

In Amsterdam-Zuidoost nadert het nieuwe station Amsterdam Bijlmer Arena zijn voltooiing. In opdracht van ProRail komt er een groot nieuw station voor trein, metro en bus. Kenmerkend voor het station is de transparantie van het gebouw en de fraai vormgegeven stationsoverkapping. Veel glas en licht geven de reizigers een goed overzicht, comfort en het gevoel van veiligheid. Het stationsgedeelte is eind dit jaar gereed, begin 2007 is het gehele station klaar als de winkels worden opgeleverd.

In Amsterdam-Zuidoost nadert het nieuwe station Amsterdam Bijlmer Arena zijn voltooiing. In opdracht van ProRail komt er een groot nieuw station voor trein, metro en bus. Kenmerkend voor het station is de transparantie van het gebouw en de fraai vormgegeven stationsoverkapping. Veel glas en licht geven de reizigers een goed overzicht, comfort en het gevoel van veiligheid. Het stationsgedeelte is eind dit jaar gereed, begin 2007 is het gehele station klaar als de winkels worden opgeleverd.
Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel