nieuws

Amerikaanse orders voor BAM-dochter

bouwbreed

– De Amerikaanse BAM-dochter Flatiron heeft in Californië twee wegenbouwopdrachten binnengehaald. De waarde van de orders bedraagt ongeveer 100 miljoen euro. Ten zuiden van Oakland gaat het bouwbedrijf twee snelwegen verbeteren.

– De Amerikaanse BAM-dochter Flatiron heeft in Californië twee wegenbouwopdrachten binnengehaald. De waarde van de orders bedraagt ongeveer 100 miljoen euro. Ten zuiden van Oakland gaat het bouwbedrijf twee snelwegen verbeteren.
Het werk omvat ook de renovatie of vervanging van tien burggen en de aanleg van een compleet nieuwe brug. Met de klus, die halverwege 2009 zal worden voltooid, is een bedrag van 70 miljoen euro gemoeid.
De tweede opdracht betreft de verbreding van een snelweg over een lengte van 2,5 kilometer, ten noorden van San Diego.
Het project maakt onderdeel uit van een groter werk, dat voorziet in de aanleg van een spitstraject over een lengte van ongeveer 30 kilometer. Flatiron werkt al aan andere delen van deze w eg.

Reageer op dit artikel