nieuws

Vinyl wandbekleding in nieuwe dessins

bouwbreed Premium

DEURNE – Vescom uit het Belgische Deurne heeft onlangs drie nieuwe dessins in zijn collectie vinyl wandbekleding Vinyl 02 uitgebracht. De nieuwe wandbekleding is vooral geschikt voor projecten. Volgens de leverancier is zij lichtecht, brandveilig, krasvast en stootvast, naadloos te verwerken en eenvoudig te reinigen. De bio-pruf toevoeging maakt de wandbekleding tevens geschikt voor ruimten waarvoor […]

DEURNE – Vescom uit het Belgische Deurne heeft onlangs drie nieuwe dessins in zijn collectie vinyl wandbekleding Vinyl 02 uitgebracht. De nieuwe wandbekleding is vooral geschikt voor projecten. Volgens de leverancier is zij lichtecht, brandveilig, krasvast en stootvast, naadloos te verwerken en eenvoudig te reinigen. De bio-pruf toevoeging maakt de wandbekleding tevens geschikt voor ruimten waarvoor de strengste eisen van hygiëne gelden. Het dessin Hanka heeft spachtelachtige vegen gekregen, de Ness heeft een klassieke nerf en Laga smalle lengtestrepen in krijtachtige kleurtonen. De drie dessins zijn elk in achttien kleuren beschikbaar.

Reageer op dit artikel