nieuws

Sigmetal metaalverf voor klein bouwdeel

bouwbreed

UITHOORN – Sigma Coatings heeft zijn reeks metaalverven voor de grootindustrie aangepast voor de vakschilder in de bouw. De producten zijn op de markt gebracht onder de naam SigMetal. Ze zijn geschikt voor kleinere objecten zoals metalen trappen, leidingen, hekwerken en staalconstructies, maar ook voor kunststof bouwdelen als gevelbeplating, deuren en kozijnen. De serie bestaat […]

UITHOORN – Sigma Coatings heeft zijn reeks metaalverven voor de grootindustrie aangepast voor de vakschilder in de bouw. De producten zijn op de markt gebracht onder de naam SigMetal. Ze zijn geschikt voor kleinere objecten zoals metalen trappen, leidingen, hekwerken en staalconstructies, maar ook voor kunststof bouwdelen als gevelbeplating, deuren en kozijnen.

De serie bestaat onder andere uit primers en afwerklagen. De verven zijn verkrijgbaar in potten van 1 en 2,5 liter. Vrijwel alle kleuren zijn leverbaar. De verf is gemakkelijk op te brengen met een kwast of een roller.

Vakschilders kunnen een metaalopleiding krijgen bij SigmaClass.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels