nieuws

Schuurschijf langzaam vol bij Dynabrade

bouwbreed Premium

Leverancier Wiltec uit Uden heeft een nieuwe industriële stofzuiger in het programma. Deze Dynabrade-stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met schuurmachines. Dankzij de stofzuiger worden bij een schuurklus de schuurschijven effectiever benut omdat zij minder snel vollopen.

Leverancier Wiltec uit Uden heeft een nieuwe industriële stofzuiger in het programma. Deze Dynabrade-stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met schuurmachines. Dankzij de stofzuiger worden bij een schuurklus de schuurschijven effectiever benut omdat zij minder snel vollopen.
Op één Dynabrade-stofzuiger kunnen gelijktijdig twee persluchtgedreven machines worden aangesloten. De persluchtslang is hierbij geïntegreerd in de 6 meter lange stofslang, zodat er geen wirwar van draden kan ontstaan.
Door de automatische start/stop functie wordt de stofzuiger alleen geactiveerd bij daadwerkelijk schuren. De gebruiker krijgt een seintje als de stofzak vol is. De zuigkracht kan worden aangepast aan de omstandigheden.
De stofzuiger is er in twee uitvoeringen (36 en 64 liter capaciteit).
Beide modellen zitten in een frame op zwenkwielen. Een oververhittingsbeveiliging en een Hepafilter zorgen voor een veilige en stofvrije werkomgeving.

Reageer op dit artikel