nieuws

Privacy in badkamer van zorginstelling

bouwbreed Premium

ZALTBOMMEL – Mondoor uit Zaltbommel brengt een zweefdeur met privacymodule. De deur is bestemd voor zorginstellingen waar meer personen gebruik moeten maken van één sanitaire ruimte. Met de privacymodule wordt onbedoeld gelijktijdig gebruik voorkomen. De module i s g ebaseerd op een bewegin g smelder en een infraroodmelder die de binnenkomst en aanwezigheid van een […]

ZALTBOMMEL – Mondoor uit Zaltbommel brengt een zweefdeur met privacymodule. De deur is bestemd voor zorginstellingen waar meer personen gebruik moeten maken van één sanitaire ruimte.

Met de privacymodule wordt onbedoeld gelijktijdig gebruik voorkomen. De module i s g ebaseerd op een bewegin g smelder en een infraroodmelder die de binnenkomst en aanwezigheid van een persoon in de badkamer registreren. De elektronica bedient automatisch de sloten van de beide toegangsdeuren tot de badkamer.

De Mondoor-privacymodule is toepasbaar op automatische en handbediende zweefdeuren en op traditionele draaideuren.

Het systeem is te koppelen aan domotica in woonappartementen.

Naar wens kunnen extra sleutelbediende sloten worden bijgeplaatst. Dan wordt de automatisch werkende module omzeild en kan het zorgpersoneel altijd de badkamer binnen in geval van een calamiteit.

Reageer op dit artikel