nieuws

Oranje station Arnhem

bouwbreed Premium

Medewerkers van het montagebedrijf Beekhuizen uit Venlo zijn bezig met het aanbrengen van knaloranje stalen gevelplaten op het tijdelijke stationsgebouw in Arnhem. De bedoeling is dat de kleuren van het stationsgebouw (rood, oranje en groen) samen met de naast het station gelegen torens een kleurverloop laten zien van rood en oranje naar het groen van […]

Medewerkers van het montagebedrijf Beekhuizen uit Venlo zijn bezig met het aanbrengen van knaloranje stalen gevelplaten op het tijdelijke stationsgebouw in Arnhem. De bedoeling is dat de kleuren van het stationsgebouw (rood, oranje en groen) samen met de naast het station gelegen torens een kleurverloop laten zien van rood en oranje naar het groen van de Parktoren en het blauw van de Rijntoren. Uitvoerder van de werkzaamheden is Ballast Nedam Oost. et tijdelijke station wordt begin oktober in gebruik genomen en zal drie tot vijf jaar in gebruik blijven, totdat de nieuwe ov-terminal gereed is. Dan zal ook gestart worden met de sloop van het huidige centrale station van Arnhem.

Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel