nieuws

Nieuwe tegelzager compact en licht

bouwbreed

ETTEN-LEUR – Van Voorden uit Etten-Leur heeft een nieuwe tegelzaagmachine. Gemaakt van aluminium is deze compacte en lichtgewicht (32 kilogram) Alumini gemakkelijk inzetbaar voor het zagen van allerhande tegels en bouwmaterialen. Een ander voordeel is dat zich geen roest kan vormen. De afmetingen zijn lengte 1000, breedte 480 en hoogte 1240 millimeter. De Alumini tegelzaagmachine […]

ETTEN-LEUR – Van Voorden uit Etten-Leur heeft een nieuwe tegelzaagmachine.

Gemaakt van aluminium is deze compacte en lichtgewicht (32 kilogram) Alumini gemakkelijk inzetbaar voor het zagen van allerhande tegels en bouwmaterialen. Een ander voordeel is dat zich geen roest kan vormen. De afmetingen zijn lengte 1000, breedte 480 en hoogte 1240 millimeter.

De Alumini tegelzaagmachine is standaard uitgevoerd met een verstekkop voor het zagen onder een hoek van 45 graden, een zijtafel voor de bewerking van grotere tegels en afneembare poten met een wielstel. Dit laatste is handig om de machine eenvoudig te transporteren.

De zaagmachine heeft een motor van 1,1 kW/230 Volt. De zaaglengte bedraagt 600 millimeter; de zaagdiameter 230 millimeter.

Reageer op dit artikel