nieuws

Minisymposium Haagse Hogeschool

bouwbreed

den haag – In het kader van de presentatie van de Miljoenennota houden de opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek van de Haagse Hogeschool op 21 september, de derde donderdag in september, een minisymposium. Sprekers zijn R.R. Steijn, directeur Durabouw Leidschendam, M. van Bregt van BAM Wegen en P. van Dijk, lid van de Regieraad Bouw. […]

den haag – In het kader van de presentatie van de Miljoenennota houden de opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek van de Haagse Hogeschool op 21 september, de derde donderdag in september, een minisymposium.

Sprekers zijn R.R. Steijn, directeur Durabouw Leidschendam, M. van Bregt van BAM Wegen en P. van Dijk, lid van de Regieraad Bouw. Aan bod komen integriteit van de bouw, ongelijke marktverhoudingen, toekomstperspectieven. Aanvang 15.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.haagsehogeschool.nl/Derdedonderdag

Reageer op dit artikel