nieuws

Ketel krachtpatser voor luxe badkamer

bouwbreed

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Om te voorzien in de behoefte aan een grote hoeveelheid warm water in de badkamer heeft de Duitse fabrikant Viessmann de ketel Vitodens 333 ontwikkeld. Volgens Viesmann Nederland uit Capelle a/d IJssel een krachtpatser met een boilervermogen van 200 liter. Genoeg om twee of zelfs meer badkamers met luxe voorzieningen […]

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Om te voorzien in de behoefte aan een grote hoeveelheid warm water in de badkamer heeft de Duitse fabrikant Viessmann de ketel Vitodens 333 ontwikkeld. Volgens Viesmann Nederland uit Capelle a/d IJssel een krachtpatser met een boilervermogen van 200 liter. Genoeg om twee of zelfs meer badkamers met luxe voorzieningen als stortdouches en jetstreams tegelijkertijd te bedienen.

Het grote vermogen wordt bereikt door een combinatie van oplaadsysteem en gelijktijdige doorstroomfunctie. De buffertank alleen al bevat 86 liter warm water, waardoor een constant volume aan warm water is gewaarborgd, meldt Viessmann.

De Vitodens 333 belast het milieu nauwelijks; de emissie van stikstofdioxides is laag. Daarvoor zorgt een speciale matrix-gasbrander, die automatisch en efficiënt het aangevoede gas opneemt. Het stroomverbruik is laag, evenals het geluidniveau.

Reageer op dit artikel